Sinds enkele jaren heeft de SKOV een samenwerkingsovereenkomst met de Bethelschool voor de voor- en naschoolse opvang. De SKOV heeft al 25 jaar ervaring met kinderopvang in Beverwijk en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd. De SKOV biedt buitenschoolse opvang op 2 locaties: Kolderzolder (Moensplein 10) en Arena (Moensplein 5). De Kolderzolder is een groot, fraai herenhuis met een eigen buitenterrein. De Arena is ertegenover gelegen in kinderdagverblijf Puk en bestaat uit een grote centrale ruimte met een leeskamer ernaast. Beide locaties maken gebruik van de prachtige natuurtuin op Moensplein 10.

Het SKOV stelt zich voor:

‘De SKOV vangt de kinderen van de Bethelschool niet alleen voor en na school op, maar ook tijdens vakanties en op studiedagen van de school. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de opvang ervaren als vrije tijd. Deze vrije tijd kan bestaan uit het meedoen aan georganiseerde activiteiten, zoals onze workshops, vrij spelen of gewoon even niets doen. Met grote regelmaat gaan wij naar kinderboerderij De Baak en naar kinderspeeltuin Moby Dick en uiteraard spelen wij vaak buiten. Wij bieden ieder half jaar een nieuw boekje vol met leuke workshops aan. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld meedoen met: muziek maken, schilderen, tassen ontwerpen, zingen, sieraden maken, schaken en nog veel meer. Al deze workshops zijn gratis. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw kind het naar zijn zin heeft op de Kolderzolder.

De voorschoolse opvang wordt verzorgd op maandag, dinsdag en donderdag in de Arena op Moensplein 5. De kinderen komen alleen naar de VSO op dagen dat de school geopend is. Op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn voor de woensdag en/of de vrijdag, zullen wij de opvang naar die dag uitbreiden. Voor meer informatie kunt u de SKOV bellen op nummer 0251-275920 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook de website van de SKOV bezoeken: www.skovbeverwijk.nl. Via de website kunt u uw kind inschrijven. Op school zijn er informatieboekjes over de buitenschoolse opvang verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken om eens te komen kijken. U bent van harte welkom!’