U kunt uw zoon of dochter het hele jaar aanmelden. Om overzicht te kunnen houden over het aantal leerlingen, vinden we het prettig wanneer de inschrijving twee jaar voor de eerste schooldag plaatsvindt.

Ongeveer een maand voordat uw kind vier jaar wordt, belt de groepsleerkracht bij wie uw kind in de groep komt op om wenafspraken te maken. Nieuwe kleuters kunnen vier dagdelen komen wennen. Dat kan vanaf de leeftijd van drie jaar en tien maanden. De leerkracht komt ook een keer op visite en bespreekt o.a. de gang van zaken op school en het stappenplan ‘Stop hou op!’

Zodra uw kind vier jaar is, is het van harte welkom! Echter, wanneer uw kind in december vier jaar wordt laten we het, vanwege de sinterklaas- en kerstdrukte, in januari een start maken. Kinderen die eind juni en in juli vier jaar worden, starten na de zomervakantie. Deze kinderen nodigen we uit voor de ‘wenochtend’ die voor de zomervakantie gehouden wordt.

We hopen dat uw kind een fijne basisschooltijd heeft op de Bethelschool.

E-mailformulier

Naam*