Jaarlijks verschijnt er een nieuwe schoolgids, geheel aangepast aan de actuele situatie. De gids is bestemd voor ouders die overwegen hun zoon of dochter op onze school aan te melden. Voor ouders van kinderen die onze school al bezoeken, is het een handig naslagwerk. De schoolgids beschrijft het onderwijskundige en algemene deel van de school. Tevens treft u in de gids het jaarverslag aan van het afgelopen schooljaar met daarin de resultaten van het onderwijs.

De schoolgids wordt in principe niet meer in een papieren versie verspreid onder de ouders. U kunt de schoolgids downloaden onder het kopje documenten. Wanneer u een gedrukt exemplaar wilt hebben, kunt u een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan het begin van het schooljaar krijgt elk gezin de Bethelschool kalender met een overzicht van geplande activiteiten, de schooltijden, het vakantierooster en overige relevante informatie.

Downloaden:

pdf Schoolgids Bethelschool 2017-2018 (661 KB)